fbpx

Lapsen tunteet

23. Koronasta kertova satukirja äänisatuna Youtubessa

admin /

Hei pitkästä aikaa!

Olemme tehneet monenlaisia asioita tehdäksemme lapsentunteet -sivustosta jatkossa vielä monipuolisemman, ja sivuston ulkonäkö onkin jo muuttunut huomattavasti, kiitos Miljalle!

Koronasta kertovat satukirja Olet sankarini on nyt kuunneltavissa Youtubessa, löydät sadun tämän linkin takaa: https://youtu.be/PqNOvMMjjuI

Linkki sadun pdf-versioon löytyy blogikirjoituksestani numero 16.

Satu on hyvä kuunnella aikuisen seurassa, se on suunniteltu 6-11 vuotiaille lapsille. Sadun avulla voit jutella lapsen kanssa koronatilanteesta ja sen herättämistä ajatuksista ja tunteista. Paljon on tapahtunut reilun vuoden aikana, ja korona vaikuttaa lukuisten perheiden arkeen ja elämään edelleen. Myös mennyt vuosi voi mietityttää lasta. Mitä kaikkea onkaan tapahtunut, mistä se johtuu ja mitä tulevaisuus tuo tullessaan?

Satu on tehty YK:n projektina. Sen tekemiseen on osallistunut lapsia ja aikuisia yli 104 maasta ja satu on käännetty 141 kielelle. YK:ssa ollaan parhaillaan kehittämässä jatkoa sadulle, koska myös koronatilanne on muuttunut siitä, kun Olet sankarini -satu tehtiin vajaa vuosi sitten.

Olet sankarini -satuun liittyen on tehty myös aikuisen opas, joka on ladattavana englanninkielisenä alla. Oppaassa on ajatuksia siihen, miten voit jutella lapsen kanssa sadun tapahtumista.

Kategoriat: Uncategorized